снимка: пресцентър МВР, архивПри спецоперация служители на ГДБОП задържаха трима мъже

...
снимка: пресцентър МВР, архивПри спецоперация служители на ГДБОП задържаха трима мъже
Коментари Харесай

ГДБОП задържа трима мъже за сексуална експлоатация на деца онлайн

снимка: пресцентър Министерство на вътрешните работи, списък

При спецоперация чиновници на ГДБОП задържаха трима мъже за онлайн полова употреба на деца оповестиха от Министерство на вътрешните работи за Бтв.

Операцията е на отдел „ Киберпрестъпност “ в ГДБОП и сътрудниците им от Плевен, Габрово и Велико Търново, извършена е под управлението на прокуратурата.

В рамките на следствие под наблюдението на Районната прокуратура в Никопол на 22 август е арестуван 20-годишен от с. Черковица.

Използвайки стратегия, основана за мобилни устройства, той е споделял файлове, съдържащи брутални подиуми на полово принуждение над деца, в група, включваща консуматори от целия свят. За да обменят своите „ сбирки “, въпросните консуматори са употребявали къси текстови известия, включително така наречен „ кодови думи ” и посочвали линкове в сметките си в Dropbox, прецизират от полицията.

Ден по-късно различен негов „ сътрудник по ползи “ – 43-годишен гражданин на Севлиево, също е арестуван в границите на инспекция по управлението на Районната прокуратура в Севлиево.

В хода на интервенцията е арестуван и 39-годишен рецидивист, също от Севлиево. Мъжът е с голям брой престъпни регистрации – за обезчестяване през 2005 година и за осъществени две блудства с малолетно през 2007 година и 2008 година

Използвайки ресурсите на „ Facebook ”, той е открил целенасочени контакти с над 300 девойки на възраст 12 и 13 години, като ги склонявал в действително време да наблюдават пред камера извратените му полови стремежи.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР